SAM Del 4 avslutande

Hej på er! Hur mår ni? Och hur går det med era tröjor? Här blåser det storm och haglar just nu. Så det är skönt att kura ihop sig i soffan med en stickning och lite tända ljus.

Hur långt har just DU kommit? Vi är nyfikna och ser fram emot bilder. Vi vill också gärna att ni berättar om ni gjort några förändringar, typ kortare eller längre tröjor, och även om det är något ni tycker skulle förklarats bättre i mönstret. Om ni kör fast, så fråga här med en kommentar, eller på mailen, info@resellyarn.se.

Vriden resår nertill på SAM

Gick det bra med vriden resår? Själv tycker jag den är så himla fin! Tycker också den går snabbare att sticka när man väl kommit in i den. (Eller så är det bara för att jag gillar den bättre som det känns så..)

Bålens mönster

Diagramdelen tyckte jag själv flöt på bra. Enkelt att memorera när det är så kort mönsterrapport som 8 maskor. Ärmarna var lite trixigare med ökningar och flerfärgsstickning, men sånt beror ju mycket på vana och handlag.

Bål och ärmar sätts ihop till ett stycke.

Att sätta ihop ärmar och bål till ett stycke kan kännas lite knöligt de första varven. Men för varje varv så går det lättare och lättare när maskorna börjar samarbeta.

Raglan och hals

I-corden är också en sådan där fin detalj som gör så mycket för helhetsintrycket. Kan kännas lite besvärligt om man inte gjort det innan, men man kommer snabbt in i det. I-corden som hamnar på insidan efter monteringen, den ser ju inte alla, men när du tar på dig din fina SAM så njuter ju du av den iallafall. 🙂

Detta var våra färgval, vilka färger har ni valt?

Nu har vi kommit till den sista delen av vår KAL men vi finns med er hela tiden. Här kan du skriva frågor direkt i panelen eller till vår mail info@resellyarn.se
Hoppas ni haft det fint tillsammans med oss.
Vi hörs snart igen med annat kul 🙂 Ha det gott där ute.
Tur att vi har stickningen eller hur?
Hej svejs för den här gången.

Garnkram Sus och Ann-Louise.